Назад

Корпоративний семінар "Цифровізація елеваторного бізнесу"

korporativniy-seminar-cifrovizaciya-elevatornogo-biznesu

Якщо на панельній дискусії ми говорили про глобальні та національні тренди розвитку ІТ технологій, то вже в рамках семінару більше уваги приділили саме проблематиці автоматизації системи управління елеваторним бізнесом.

Протягом 45 хвилин нам вдалось розглянути не лише загальні питання побудови комплексної ІТ системи на базі ERP рішень, але й питання практичної користі від автоматизації бізнес-процесів та поділитися з нашими гостями маленькими "таємничками" успішності проєктів впровадження.

Керівник R&D Сергій Артюшкін на реальних прикладах розповів про:

  • структуру та принцип побудови ERP;

  • які поточні проблеми елеваторного бізнесу можливо вирішити завдяки окремим модулям ERP;

  • які з модулів найбільш адаптовані під потреби елеваторного бізнесу, а в яких адаптація ускладнюється тим, що зазвичай інтегратори не мають досвіду;

  • на що потрібно звертати увагу в першу чергу при плануванні робіт з автоматизації так, щоб отримати максимальний рівень повернення інвестицій;

  • презентував приклади практичного застосування ПЗ osnova.enterpriseosnova.booking та osnova.bot для вирішення найчастіших питань в управлінні ділянками планування якості, складського обліку та розподілу завдань виконавцям при виконанні робіт з приймання, відвантаження та внутрішнього переміщення збіжжя на території елеватору.

article-img

Насправді усі 45 хвилин були максимально наповнені корисним матеріалом та колеги відкрито та щиро ділилися своїми знаннями.

Якщо ви бажаєте отримати особисту консультацію щодо питання автоматизації Вашого підприємства пишіть на пошту: info@zeo.ua.

Виникли питання?

Ваш запит надіслано
Наш менеджер скоро зв’яжеться з Вами для уточнення деталей. Дякуємо, що звернулися до нас!
success success